Kontakt

Hembesök
Är du intresserad så kontakta mig på mail eller sms så återkommer jag med förslag på tid för besök. Skriv namn, adress och gärna portkod samt lite info om vilka tider du är hemma normalt. Brukar oftast sms:a och förslå en tid. Ibland med kort varsel. Funkar inte tiden så återkommer jag. Jag kollar väggarna mm och ger förslag på utförande och höjd och du får ett fast pris direkt. Priset är det du betalar, inga avgifter tillkommer. Besöket är kostnadsfritt. Är du sedan ganska säker på att du vill ha det byggt kan du, om du vill, preliminärboka en tid för bygget. Vill du sen avboka är det gratis men gör det gärna mist några dagar innan.

Kontakt
E-post: svenskasovloft@gmail.com

Telefonnummer: 0705959356

Facebook
Gå väldigt gärna in på  och titta på facebook.com/svenskasovloft mycket mer bilder samt videoklipp och annat. Gilla gärna sidan också. 🙂 Även om du inte har ett facebook-konto så kommer du in via denna länk. Sidan är öppen för alla.

Mig själv
Conny Anderson heter jag. Är inte snickare i grunden utan har halkat in på loftbygge i och med att jag byggde ett loft åt mig själv 1988. Byggde därefter lite åt bekantas bekanta under ett par år. Flyttad sedan till London för jobb som nyhetsuppläsare på TV3 mellan 1990-93. Efter det var jag på TV Stockholm och TV21 för att sedan, 1997 ta upp loftbyggandet igen och nu är det heltidsjobb.

Conny Anderson
Norrtullsgatan 17
113 29 Stockholm